top of page

RÓLAM

SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK A HONLAPOMON!

 

Biztosan Te is érezted már úgy, hogy látszólag megvolt mindened és mégsem voltál boldog. Hiába volt szép családod, egy tucatnyi barátod, klassz munkád, mégis belülről mardosott valami megmagyarázhatatlan hiányérzet.  Nem vagy vele egyedül! Így kezdődött az én történetem is.


A MULTI ÉS A LELKI MÓKUSKERÉK

 

Kommunikációs szakemberként végeztem az egyetemet, megjártam a multinacionális és a kisvállalati környezetet, dolgoztam médiában és pénzügyi területen. Mivel szerettem a munkámat, voltak időszakok, amikor teljesen elégedett voltam. Nagy volt a nyüzsgés, rengeteg emberrel találkoztam, szenvedéllyel végeztem a hivatásom, harmonikus volt a magánéletem. Aztán teltek-múltak az évek, egyre kevésbé vonzott már ez a közeg, untam, hogy kizárólag abban gondolkodjak, milyen beosztásban látom magam 10 év múlva, idegesített, hogy folyton elvárásokkal szembesültem azzal kapcsolatban, hogy hány gyerekem van és mi mindent kellene teljesítenem az életben. Elegem volt, hogy szinte minden napom ugyanúgy zajlott, hogy felkelek, dolgozom, - jó esetben - találkozom néhány baráttal, majd lefekszem. Ennyi az élet? - kérdeztem sokszor magamtól.Többre vágytam!

 

A CSODÁLATOS HATHA JÓGA

 

Bár korábban belekóstoltam az agykontrollba, a kineziológiába, az egyik legnagyobb áttörést az életemben a hatha jóga hozta. 2005-ben ismerkedtem meg Szvámi Sivananda rendszerével és tanításaival, melyek már az első alkalommal elvarázsoltak, inspiráltak és arra sakalltak, hogy később elvégezzem a jógaoktatói képzést.

 

A jóga által értettem meg, hogy elolvashat az ember ezer könyvet, de önmagában a leírt szavak nem vezetnek boldogsághoz. Az igazi tudás a tapasztalás útján érkezik és hogy a fejlődés nem egy egyenes ívű pálya, ahogy az az elképzeléseinkben él, hanem egy hegyekkel és völgyekkel tarkított út. Melyhez kitartás és elkötelezettség szükséges. Hogy a hatha jóga önmagában nem a fizikai testgyakorlásról szól, hanem a mentális és érzelmi egyensúlyról egyaránt. Arra tanít, hogy hogyan birkózz meg az élet nehéz helyzeteivel, hogyan légy erős és sziklaszilárd önmagadban, győzd le a félelmeidet, emelkedj felül a múlt fájdalmain.


DEEKSHA ÉS INDIA

 

2013-ban találkoztam a deekshával, mely alig pár hónap alatt fenekestül felforgatta az életemet. Az ember sokszor érzi belül, hogy bizonyos helyzetek, emberek csak lehúzzák, de nincs ereje változtatni, lépni. A deeksha ebben segített. Az életem, mintha turbó fokozatba kapcsolt volna. Egyszerre minden mozgásba lendült: új állásom lett, új barátaim, korábban problémákkal teli kapcsolataim kivirágoztak, anyagi helyzetem javult és azt kezdtem érezni, hogy végre élek!

 

Ahogy a deeksha által hétről-hétre gyógyultam, emelkedett a tudatossági szintem, úgy alakult át az életem és találtak meg újabb és újabb lehetőségek. 2015-ben az egyik legnagyobb álmom teljesült és eljutottam Indiába, az Egység Egyetemére, ahol az elmélyítő és a tréner kurzust követőn megkaptam az egység tréneri beavatást.

 

Ez az út egy mély belső átalakulást adott. Megtapasztaltam a tökéletes belső csend állapotát, az egységet önmagammal és másokkal. A szentséges, gyógyító erőtérben csodás érzelmi és fizikai gyógyulások történtek.

2018-ban beavatást kaptam Sri Bhagavantól  Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye meditációk és beavatások tartására, egyúttal tréneri munkámat is az Ő irányítása alatt végzem. Mély hálát érzek, hogy részt vehetek Sri Bhagavan víziójában, mely nem más, mint az emberiség megszabadítása a szenvedéstől és az Aranykor elhozatala.

 

Hétről-hétre igyekszem átadni tapasztalaimat csoportos programjaimon. Rengeteg félelem, fájdalom, kétség, bizonytalanság, harag, szenvedés vesz körül mindannyiunkat a hétköznapjaink során és fontos, hogy ezekkel rendszeresen dolgozzunk. Ennek szeretnék teret nyitni.


ÚJJÁSZÜLETÉS KUNDALINI JÓGÁVAL
 

Indiai utam egyik óriási ajándéka volt szellemi fejlődésem új mérföldköve, hogy magam is átadhatom a Yogi Bhajan-féle kundalini jóga eszközeit. A már régóta csodált út, a tudatosság jógája a hétköznapjaim részévé vált, kundalini jógaoktató jelöltként 2016. szeptembere óta tartok órákat, melyek hatalmas áttörést hoztak a résztvevők életében. A kundalini jóga amellett, hogy  edzi a testet, lecsendesíti az elmét, segít, hogy megtapasztald a benned rejlő képességeket és átalakítsd a hétköznapjaidat.

 

TEDD BOLDOGABBÁ AZ ÉLETED!

 

Tudatszint-emelő programjaimon rendszeresen tisztítjuk fizikai testünket és energia rendszerünket légzőgyakorlatokkal, ászanákkal, mudrákkal és mantrákkal,  felkészítve az Isteni áldás befogadására.


Szívből jövő vágyam, hogy másoknak is átadhassam azt a sok csodát, melyet tanulmányaim és gyakorlásaim során átéltem.

A természetes állapotunk az öröm és a boldogság. Mi viszont folyamatosan küzdünk és szenvedünk. Ahogy emelkedik a tudatossági szintünk, úgy változnak azonban a nézőpontjaink.


A programjaimon abban szeretnék segíteni Neked, hogy...

 

* megtaláld, ki is vagy Te valójában

* kialakíts egy bensőséges kapcsolatot az Isteni jelenléttel/Forrással/Szeretettel vagy ahogy Te hívod

* gyógyuljanak az érzelmi sérüléseid

* jóga gyakorlatokkal és az áldás erejével emeljük a tudatosságodat

* gyógyuljanak a kapcsolataid
* javuljon az anyagi helyzeted
* egészséges legyél

* hálás tudj lenni mindenért, amivel rendelkezel

* elháruljanak a felébredés útjában álló akadályok

* kapcsolódj szíved útmutatásaival

 

SZERETETTEL VÁRLAK EGY CSODÁLATOS BELSŐ UTAZÁSRA!
 

AKTUÁLIS PROGRAMJAIMAT ITT TALÁLOD >>

 

Bretán Krisztina
Egység tréner - Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye meditátor és beavató
E-mail:kriszti.oneness@gmail.com

bottom of page