top of page

AKTUÁLIS PROGRAMOK

AKTUÁLIS PROGRAMOK

OKTÓBER 11-ÉN (VASÁRNAP): UTAZÁS A BOLDOGSÁGBA

Szeretettel hívunk erre a csodálatos kurzusra, melyet Sri Amma és Sri Bhagavan, élő indiai spirituális tanítók terveztek, és amely az ő tanításaikra épül. Noha ezek ősi alapelvek, olyan módon lesznek átadva, hogy azok befogadhatók legyenek a nyugati, modern ember számára is. A tanításokon kívül folyamatokon és meditációkon lesznek végig vezetve a résztvevők. 

A kurzust élőben Indiából közvetítik, mi pedig online csatlakozunk, egy időben több mint 130 európai és dél-afrikai helyszínnel. Ez az 1 napos folyamat hatással lesz a tudatosságra, megnyitva a felébredés mélyebb állapotait. Azok, akik részt vettek rajta, hatalmas fejlődést tapasztaltak, nagy belső áttörésekkel – az átlagos életüket rendkívülinek tapasztalják, teljesen új módon, és ez az állapot nem múlik el. A kurzuson bárki részt vehet, aki szeretne önismeretet, békésebb, boldogabb életet, nincs előkövetelmény!

MIT VÁRHATSZ A KURZUSTÓL?

* csendesebb elme
* folyamatos mély belső béke
* spirituális fejlődés
* transzformáció a tudatosságban
* megjavult egészség és szeretettel teli kapcsolatok
* áttörések jólétben és sikerben

!!!Fontos: 14 éves kor alatt a kurzus látogatása nem ajánlott!

MIÉRT ÉRDEMES MINDEN HÓNAPBAN RÉSZT VENNI A KURZUSON?

"Újra és újra ismételjük a programot. Az embereknek, akik részt vesznek ezen a programon, el kellene érniük egy állapotot, amikor ok nélküli boldogságot éreznek.
Ahogy ismétled ezeket a programokat, az agyad folyamatosan változik és képes leszel elérni egy pontot, amikor boldog vagy ok nélkül. Amikor ok nélkül boldog vagy, akkor nem kell már részt venned az 1 napos kurzuson, de addig ismételned kell. Az elmének kell a változatosság, de a változatosság nem adja meg azt, amit szeretnél. Amire valójában szükséged van, az egy változás. Amikor valamit rendszeresen csinálunk, a változás megtörténik. Amikor innen oda, onnan ide ugrálsz, akkor nem tudod megteremteni az alapokat. Mert az agyban idegpályákat kell teremtenünk és egy változást létrehoznunk. Ez csak akkor lehetséges, ha folyamatosan ismételjük, folyamatosan csináljuk. Természetesen az ajándék, amit kapsz, az mindig más, ebben van változatosság. Nem ugyanaz az ajándék. Ez a legfontosabb dolog." /Tejasa Ji/


Budapesten a koronavírus járványra való tekintettel ONLINE kerül megrendezésre a kurzus.

DÍJ ÉS JELENTKEZÉS

Kérjük, töltsd ki részletesen az alábbi űrlapot az Utazás a boldogságba kurzushoz történő jelentkezéshez. 

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP - BUDAPEST

A jelentkezési lappal egyidejűleg a részvételi díjat utald el a megadott bankszámlaszámra, melyről a beérkezéssel egyidőben számlát állítunk ki és amelyet az általad megadott e-mail címre küldünk.

 

A kurzus díja: 9000 Ft

Kérünk, hogy utaláskor a közlemény rovatot az alábbi módon töltsd ki:

Minden esetben, amikor utalást vagy befizetést teljesítesz, kérünk, hogy tüntesd fel a kurzuson résztvevő személy vagy személyek teljes nevét, akik nevében a hozzájárulást küldöd (beleértve önmagadat is!). Pl. ha Kovács Péter bankszámlájáról történik az utalás 4 fő részére, és Kovács Péter is résztvevő, abban az esetben fel kell tüntetni Kovács Péter, és a másik 3 résztvevő nevét is (vezetéknév, keresztnév) a közlemény rovatban. Ez a regisztráció miatt fontos!

Amennyiben nem az online jelentkezési lapon jelentkezel, az utalással egyidőben kérünk, küldd el a befizető nevét és állandó lakcímét az utazasaboldogsagba.budapest@gmail.com e-mail címre. 

 

A VIDÉKI HELYSZÍNEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKHATVAN
szervező: Képe Edit
kontakt: utazasafelebredesbe.ecsed@gmail.com
 

KISKUNHALAS
Szervező: Szlávik Brigitta
Email cím: utazasafelebredesbe.kiskunhalas@gmail.com

KŐSZEG
Szervező: Idul Andrea
Kontakt: utazasafelebredesbe.nymo@gmail.com

SZEGED
Szervező: Csonka Kornélia
kontakt: utazasafelebredesbe.szeged@gmail.com

bottom of page