top of page

A DEEKSHA

EGYSÉG DEEKSHA

A deeksha szanszkrit kifejezés, jelentése áldás.

Az egység deeksha az isteni energia közvetlen átadása, mely növeli a tudatosságot és segíti a szív kivirágzását. Egyben összekapcsol saját belső fényeddel és hited szerinti Isteneddel.
 

A deeksha nem tartozik semmilyen valláshoz, az Egység nem egy út, amit követni kell. A cél, hogy megtaláld és megtapasztald a feltétel nélküli örömöt és boldogságot a mindennapjaidban.
 

MIÉRT FONTOS A TUDATOSSÁGI SZINT EMELÉSE?
 

A hétköznapjainkat az elme folyamatos fecsegése határozza meg. Nem a valóságot tapasztaljuk meg, hanem azt a képet, amelyet a sérüléseink, hiedelmeink, neveltetésünk folytán valósnak gondolunk. Emiatt folyamatosan szenvedünk.

A tudatossági szintünk meghatározza, hogy milyen minőségben vagyunk képesek megtapasztalni az életünket.

Ha alacsony a tudatosságunk, akkor a félelmek, fájdalmak, a szegénységtudat, a magány, az elkülönültség, az irigység, a féltékenység uralkodik.
 

Ahogy nő a tudatosságod, úgy vagy képes egyre inkább a szeretettel, az örömmel, bőséggel kapcsolódni, mely az életed minden területére hatással van.


A DEEKSHA:
 

* Emeli a tudatszintet 
* Összekapcsol az igaz Önvalóddal

* A konfliktus állapotából a belső béke és harmónia megtapasztalása felé mozdít

* Szeretettel tölti meg kapcsolataidat

* Segít a múltbéli sérülések, traumák feldolgozásában

* Elősegíti az érzelmi és ezáltal a fizikai gyógyulást

* Megszünteti az ismétlődő negatív viselkedésmintákat

* Életerővel ajándékoz meg

* Eltávolítja a siker és a felébredés útjában álló akadályokat

* Segíti a szív kivirágzását

* Bőségtudatosságot teremt

* Segít a feltétel nélküli szeretet és öröm megtapasztalásában

* Új nézőpontokkal ajándékoz meg

HOGY ÉPÜL FEL EGY DEEKSHA PROGRAM?

 

A programok mindegyike egyéni felépítésű, melynek során a fizikai testünket és az energia rendszerünket is felkészítjük az egység áldás befogadására (sri murthin keresztül) különféle légzőgyakorlatokkal, mantra meditációkkal, mudrákkal vagy ászanákkal. A programok egy szentséges térben történnek és az adott témán vezetett meditáció és tanítások segítségével is dolgozunk.

MI AZ A LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYE MEDITÁCIÓ?

A Legfelsőbb szeretet Legfelsőbb fénye meditáció és beavatás a deeksha forrásától, Sri Amma Bhagavantól származik és célja, hogy összekapcsoljon  és mélyítse kapcsolatunkat az Isteni minőséggel, egyben békét, örömöt, boldogságot, szeretetet és jó kapcsolatokat teremtsen a mindennapjainkban.

bottom of page